1490112547896.jpeg

FOREDRAG 

Jeg stiller ofte op som foredragsholder, oplægsholder og debattør, og rejser rundt i hele landet.

Blandt spændende diskussioner om det moderne medielandskab, børn som film forbrugere og skabere kan nævnes : Kulturregion Fyn, BogForum, Kulturmødet Mors, OrdFest i Esbjerg, Sløngeldage i Skanderborg, mellemtrinnet læser i Viborg, Krimimessen i Horsens, som en del af samtale panel for Det Danske Filminstitut, for at nævne et lille udpluk.

FILM KURSER FOR LÆRERE 

Jeg har holdt kurser i at inddrage film i undervisningen for lærere, bibliotekarer, pædagoger og på seminarer over hele landet. Jeg stiller ofte op som foredragsholder, oplægsholder og debattør, og rejser rundt i hele landet.

Blandt mine kunder kan nævnes : Det danske filminstitut, DR ultra, Kulturregion Fyn, BogForum, Kulturmødet Mors, OrdFest i Esbjerg, Sløngeldage i Skanderborg, mellemtrinnet læser i Viborg, Krimimessen i Horsens, Edit24, Ungdomsskolen Bask i Ballerup, Svendborg Filmfestival, Odense Filmfestival, Filmfaglig taskforce på Fyn, for bare at nævne et lille udpluk. Jeg har desuden forfattet, instrueret og illustreret undervisningsmaterialer for en bred vifte af kunder, bla Gyldendal, Egmont og Det danske Filminstitut. 

Min mission er at øge den kreative, digitale dannelse og gennem sjove, inspirerende projekter at øge den mediekritiske bevidsthed hos børn og unge.

 

HVORFOR ARBEJDE MED FILM?

Børn og unge vokser i dag op med film som en fuldstændig naturlig del af al kommunikation. De bliver ganske tidligt super-medieforbrugere. Derfor har de en meget stor latent viden om film, filmsprog og filmens virkemidler. Når de selv laver film, bliver denne viden konkretiseret og bevidst, idet man skal omsætte fornemmelser, idéer og erfaringer til konkrete greb. De unge ved meget præcist hvornår det virker og hvornår det ikke virker. På den måde aktiverer arbejdet med film et helt visuelt sprog, som også kan bruges til at forholde sig kritisk til de medier, børnene selv forbruger.

1497274045555.jpeg
2017-04-27-09-42-16-804.jpg
1493642855351.jpeg
1497272639076.jpeg