Dit Filmstudie er et fysisk bokssæt, der let sætter dig igang med at lave film. I boksen er en gennemarbejdet bog (der også er udkommet som bog alene) der både fortæller om liveaction film bog i dybden og et afsnit der sætter dig igang med at lave dine første animationsfilm.  

"Dit Filmstudie" kan købes online her X, men den er også til salg hos din lokale boghandler og hvis de ikke har den på lager kan de let bestille den hjem. Den koster 199,- 

Din lomme rummer alverdens muligheder. Hvis du har en tablet eller en smartphone, kan du lave film - direkte fra din egen fantasi. Uanset om du er vild med at lave stopmotion eller live-action film med skuespillere, er film et fantastisk twist på vores almindelige hverdag.

Filmhåndbogen er en håndbog, med alle de klassiske filmiske greb man lærer på filmskoler rundt omkring i verden - fortalt i et let og enkelt sprog, som du direkte kan bruge i dine egne film.

Hvis du allerede laver film har bogen baggrundsviden, fede nørdefifs, opskrifter på nye eksperimenter du kan teste og interviews med nogle af de dygtigste danske filmskabere. Hvis du gerne vil igang med at lave film, kan du følge nogle af de enkle og helt konkrete opskrifter og på den måde begynde at skabe dit eget filmsprog.

"Dit Filmstudie" er et starter kit - der udoverover den grundige bog, indeholder et animationsstudie, stativ til din tablet og alt hvad du skal bruge for at gå direkte i gang for at med at lave film. Og hvis du har prøvet det før, vil der helt sikkert være ekstra tips og udfordringer du kan eksperimentere med.