Jeg har forfattet, instrueret og illustreret undervisningsmaterialer for en bred vifte af kunder, bla Gyldendal, Egmont og Det danske Filminstitut. Her følger et lille udpluk.

FILMLAB / GYLDENDAL

FilmLab er et filmisk webforløb, for mellemtrin og udskoling. Gennem 8 små film guides klassen gennem hele filmproduktionen. Undervejs gennemgåes de filmiske virkemidler vist med klare eksempler, som direkte kan oversættes til klassens egen produktion. Gennem det praktiske arbejde aktiveres den store viden om film de unge allerede har, gennem et liv med film på alle medieflader. De omsætter denne store latente viden til konkrete greb, bliver bevidst om hvordan filmiske virkemidler virker og får dermed en mulighed for at forholde sig analytisk til hver eneste filmoplevelse. 

Forløbet ligger på Gyldendals Danskportal og består af 8 små film.

 

DET DANSKE FILMINSTITUT

Jeg har både som fastansat og som freelancer lavet mange forskellige opgaver for DFI. Jeg har blandt andet skabt flere baggrundfilm til de interaktive studier i Filminstituttets værksted FilmX. Derudover har jeg skrevet og udviklet filmforløb og undervisningsmaterialer, stået for udvikling af studierne, udviklet historier og været scenograf og rekvisitør. Endelig har jeg designet animationsværksteder, hvor gæsterne på en let måde kan prøve kræfter med animation. 

Jeg er en del af Filminstituttets faste eksterne undervisningsteam FilmPilot, hvor vi underviser lærere og pædagoger i at undervise i film og integrere film i undervisningen.

static1.squarespace.jpg
static1.squarespace-1.jpg

ANIMATIONSFILM / EGMONT

Online undervisningsforløb for Alinea / Egmont, der henvender sig til udskolingen. Forløbet følger klassen gennem et komplet animations filmforløb - med først en analytisk del hvor alle de grundlæggende filmfaglige begreber etableres gennem eksempler og filmanalyse, og så en praktisk del hvor klassen følges gennem en filmproduktion fra a-z.

Animationsfilm har den store fordel at det arbejde meget frit med den visuelle fortælling. Eleverne - især på udskolings niveau - kan derfor arbejde meget analytisk, visuelt og komplekst med svære emner indenfor mange fag.

FIKTIONSFILM / EGMONT

Online undervisningsforløb for Alinea / Egmont, der henvender sig til udskolingen. Forløbet følger klassen gennem et komplet filmforløb - med først en analytisk del hvor alle de grundlæggende filmfaglige begreber etableres gennem eksempler og filmanalyse, og så en praktisk del hvor klassen følges gennem en filmproduktion fra a-z.

static1.squarespace-3.jpg
static1.squarespace-2.jpg