WHITEBOARD ANIMATION

Vi skal ikke lægge skjul på, hvor vild nørdet optur vi har over at coinet termen "EXPLAINIMATION". Og med det mener vi - alt kan forklares med animation.

Animation er en genial måde at forklare et komplekst emne, på en overskuelig og engagerende måde. For os er det en virkelig sjov opgave at formidle et komplekst eller omfattende budskab, på en overskuelig og appetitlig måde. Og endelig er whiteboard animation forholdsvis billig at producere. Konktakt os for at høre nærmere, vi laver udarbejder meget gerne et tilbud til dit projekt.

Herunder følger eksempler fra forskellige kunder - bla Politiet, Danske Regioner og Børne-og Socialministeriet.

BØRNE- OG SOCIALMINISTERIET

I 2018 fik vi en ny dagtilbudslov, og med den, en styrket pædagogisk læreplan. Den pædagogiske læreplan er et aktivt redskab for alle dagtilbud, vuggestuer, børnehaver og institutioner. Det er også et omfattende, gennemarbejdet og nytænkende materialer - og filmene her giver et overblik over hvad det egentlig indeholder på 3 minutter. Filmene er lavet i to versioner - en til forældre og en til personale.

Filmene er lavet for Børne- og Socialministeriet, formidlet af Danmarks Evaluerings institut og manus er skrevet af Trine Beckett.

DANSKE REGIONER

Serie på 5 kampagne film for Danske Regioner, i forbindelse med regionsvalget november 2017. Filmene skal få unge vælgere til at stille skarpt på hvad de vil stemme og hvorfor regionsvalget er vigtigt at deltage i. Hver film  film stiller et politisk dilemma op indenfor de områder, som de unge vælgere skal tage stilling til, for på den måde at blive klar over hvor de står politisk.  

 

Skærmbillede 2017-09-24 kl. 10.51.07.png

POLITIFORBUNDET

Whitboard film, hvor formålet var at skabe en opbyggelig stemning og fortælle om fordelene ved at melde sig som tillidsrepresentant hos Politiet, for politiforbundet.