UDVALGTE TEGNINGER OG IDÈER

static1.squarespace.jpg

ZOMBIEN ZOM

Zombien Zom er både en bogserie og et stopmotion univers.

Bøgerne er letlæsningsbøger om den lille Zombie Zom, der skal starte i skole. Men selvom man selv har rådne knogler og et øje der falder ud i ny og næ, kan man godt være nervøs for om de ander monstre i klassen er for uhyggelige...På Youtube folder universet sig ud i små film, hvor de unge læsere kan interagere og påvirke universet. 

Til Zom universet er også opgaver på skoletube. Zom er skrevet af Ellen Holmboe, tegnet og animeret af mig. Udgivet af forlaget Alvilda og støttet af Autorkontoens tværfaglige midler. 

covers_web_01.jpg
static1.squarespace.png

LØMLERNES KAT

Lømlernes kat er en eksperimenterende, rumlig billedbog. Bogen skrev jeg, mens jeg byggede den i model. Min idé var at bruge den fysiske bogs unikke muligheder som en aktiv del af historien.

Læseren bevæger sig gennem en nattemørk by sammen med tre små lømler, der leder efter deres frække kat. Undervejs går man gennem byen hvor alle sover, men i kroge, hjørner, udskårede viadukter og porte gemmer der sig små historier.

Lømlernes kat er støttet af Statens Kunstfond. Forfatter, opbygning og tegner : Nana Torp.

static1.squarespace-2.jpg
static1.squarespace-4.jpg
static1.squarespace-7.jpg
static1.squarespace-5.jpg

KNASPERS FEST

En skov er også en by! Min idé var at lave en bog, hvor man kunne bladre ind skovbunden, løfte buske og grene og finde små historier med alle de væsener der bor der. Hvis man til slut løfter alle bogens sider ud, er bogen et vendebillede - og et helt nyt billede viser sig.

Skrevet, bygget, tegnet og layoutet af Nana Torp. Udgivet på Alvilda. Støttet af Statens Kunstfond.

FILMHÅNDBOGEN / DIT FILMSTUDIE

Dit Filmstudie er et fysisk bokssæt, der let sætter dig igang med at lave film. I boksen er den gennemarbejdede bog “Filminstruktørens håndbog” (der også er udkommet som bog i alene) der både fortæller om liveaction film bog i dybden og et afsnit der sætter dig igang med at lave dine første animationsfilm.  

Skrevet, researchet og layoutet + bygget af Nana Torp. Udgivet på Carlsen. Støttet af Det Danske Filminstitut.

Fotos : styling og idé af Nana Torp, Fotograf Sidsel Becker.

static1.squarespace-9.jpg
static1.squarespace-11.jpg
static1.squarespace-10.jpg
static1.squarespace-12.jpg
static1.squarespace-14.jpg

MANDEN DER MÅLTE TIDEN

Filosofibog for børn om begrebet tid. Hvordan børn og voksne oplever hvad tid er er, hvordan man ikke helt kan definere det - selvom det er noget vi hele tiden taler om og går utroligt meget op i at måle.

VI GÅR MED RØDE SOKKER

Jeg ville lave den sangbog jeg selv manglede til mine børn - en sangbog med alle de rørende sange fra 70’erne der behandler store emner som livet, døden, krig, frygt, venner, mobning og frihed. Vi lavede også en CD med ny indspildninger af 10 sange, med Louise Alenius som komponist.

FUGLEPIGEN VEGA

Billedbog der veksler mellem klassiske billedbogsopslag, højtlæsningstekster og tegneserie. Blev bla kåret til årets bedste bog i Kristeligt dagblad. Fuglepigen Vega var min første børnebog og jeg tegnede den mens jeg gik på Designskolen. Skrevet af Kristina Stoltz, vi arbejdede tæt sammen for at skabe sammenhæng i billede og tekst.

vega_forside.jpg